Înțelegerea marketingului prin e-mail

 

 

Înțelegerea marketingului prin e-mail este esențială pentru succesul tău. Acest articol analizează ce este marketingul prin e-mail și câte companii, grupuri și organizații diferite folosesc marketingul prin e-mail.

 

Utilizarea marketingului prin e-mail în cadrul organizației dvs. poate fi folosită pentru a promova produsele și serviciile companiei dvs., precum și pentru a fideliza clienții și pentru a eficientiza comunicarea. Cea mai obișnuită utilizare a marketingului prin e-mail este de a construi lista de clienți potențiali care au solicitat informații despre produsele sau serviciile dvs. Poate fi folosit și ca o modalitate de a vă informa clienții cu privire la ofertele speciale, anunțurile companiei, promovarea ofertelor sezoniere și multe altele. Marketingul prin e-mail poate fi într-adevăr o combinație a acestor elemente.

Indiferent dacă doriți să vă dezvoltați marca, să faceți mai multe vânzări sau să îmbunătățiți comunicațiile, marketingul prin e-mail este unul dintre cele mai populare, eficiente și profitabile instrumente disponibile pentru campaniile de marketing. În acest articol vom discuta despre modul în care marketingul prin e-mail vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea. Vă vom oferi, de asemenea, câteva sfaturi pe parcurs, pentru a vă ajuta să începeți propria campanie de succes de marketing prin e-mail. Primul pas pentru înțelegerea marketingului prin e-mail este să vă faceți o idee despre ce este de fapt marketingul prin e-mail.

Marketingul prin e-mail este o combinație de lucruri. Este un canal de marketing puternic, o formă profitabilă de marketing direct și o metodă de marketing digital care folosește e-mailul pentru a promova produsele sau serviciile companiei tale. De asemenea, poate fi folosit pentru a-ți face clienții la cunoștință cele mai recente articole sau oferte. Poate fi folosit pentru generarea de lead-uri, conștientizarea mărcii, construirea de relații sau menținerea clienților implicați între achiziții prin diferite tipuri de e-mailuri de marketing.

Avantajele marketingului prin e-mail:

Cum a devenit e-mailul un instrument de marketing atât de popular pentru companii? Marketingul prin e-mail necesită un anumit nivel de interacțiune. Un e-mail va rămâne în căsuța de e-mail până când destinatarul îl citește, îl șterge sau îl arhivează. Credem că aceasta face parte din motivul pentru care marketingul prin e-mail este unul dintre cele mai rentabile instrumente disponibile. Marketingul prin e-mail este o modalitate excelentă de a începe să construiți o relație cu potențialii clienți, să generați trafic către blogul dvs., să vă promovați conținutul din rețelele sociale și să vă direcționați clienții potențiali aproape oriunde doriți să meargă. De asemenea, aveți posibilitatea de a vă segmenta listele după criterii demografice, acțiuni și interese. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că trimiteți doar cele mai relevante mesaje cititorilor dvs.. Cu marketingul prin e-mail, vă puteți testa rapid eficacitatea marketingului testând diverse subiecte, îndemnuri, copiere, aspect etc… cu câteva clicuri. Acest lucru vă ajută să selectați eficiența campaniilor dvs. pentru cele mai bune rezultate.

Începeți cu marketingul prin e-mail.

Dacă toate acestea sună interesant, următorul pas în înțelegerea marketingului prin e-mail este să afli cum să începi. Există într-adevăr doar câteva principii cheie pe care doriți să le țineți cont atunci când începeți să vă construiți lista de marketing prin e-mail. Primul principiu de urmat este că doriți să construiți o relație solidă tratându-ți corect abonații.

Nu cumpărați liste de e-mail. Multe companii de marketing prin e-mail au o politică strictă, bazată pe permisiuni, atunci când vine vorba de adrese de e-mail, ceea ce înseamnă că trimiterea către listele achiziționate este interzisă. În schimb, concentrați-vă pe încurajarea oamenilor să opteze pentru a primi mesaje de la dvs. folosind diferite strategii. Ati putea oferi o reducere la primele comenzi. Poate le puteți oferi noilor abonați transport gratuit la următoarea comandă. Poate le oferiți-le șansa de a câștiga un premiu atunci când se abonează la lista.

Fiți conștienți de reglementările naționale (și internaționale) privind e-mailurile. Asigurați-vă că respectați toate cerințele legale și legile aplicabile în zona dvs. atunci când trimiteți e-mailuri automate. Acestea includ CAN-SPAM și GDPR. Vă recomandăm să urmați cele mai bune practici de marketing prin e-mail.

Abordați marketingul prin e-mail ca o conversație cu clienții dvs. E-mailul este absolut un instrument de marketing puternic. Dar realizați că vă poate ajuta afacerea în alte moduri. Luați în considerare o pauză de la conținutul dvs. obișnuit de marketing. Trimite sondaje, mulțumește clienților tăi pentru că fac afaceri cu tine. Urmăriți după un coș de cumpărături abandonat, trimiteți un pont sau spuneți „bună”. Acest lucru vă ajută să construiți conexiuni și relații cu abonații dvs.

Completati formularul si veti primi pe email toate informatiile necesare pentru a putea incepe GRATUIT campanii de email marketing si sa va construiti propriile liste de abonati sau clienti.

Nu uitati sa validati adresa de email dupa trimiterea formularului!

First Name
Last Name
Email